Viihdeavain Oy

Esiintyjät


Markku Harjunpää


Elämäntyönä musiikki. Kymmenien vuosien keikkataival oman yhtyeen vetäjänä. Oma musiikkikoulu Tampereen keskustassa liki neljä vuosikymmentä. Soittimina harmonikka, sähköiset kosketinsoittimet ja piano. Soitonopetusta lapsille ja aikuisille. Harmonikan soittoa harrastavan pelimanniporukan luotsaaminen.

Viihdemusiikkia pianolla tai haitarilla, laulua ja tanssimusiikkia yksin tai oman bändin kanssa, säestystehtäviä, yhteislaulatusta. Näistä palasista koostuu Markun arki. Kaikenlaiset musiikkiin ja soittamiseen liittyvät asiat ovat hänelle tuttuja. Soita Markulle 040 830 6340 ja kysy!

Lue lisää
Markku Harjunpää

Tuula Heikkilä


Yhteistyö yrityksen ja erilaisten yksityistilaisuuksien järjestäjien kanssa
on tuonut Tuulalle yhteydet niin tähtiin, juontajiin, trubaduureihin,
taikureihin kuin koomikoihinkin.

Kun kaipaat mitä tahansa ohjelmaa tilaisuuteesi, soita Tuulalle 050 558 5691 tai
lähteä sähköpostia osoitteeseen tuula.heikkila@viihdeavain.fi

Lue lisää
Tuula Heikkilä

Titanic


Yli kolme vuosikymmentä Titanic-yhtyeensä ruorissa sompaillut Kari on monet keikkapaikat kolunnut kosketinsoittaja. Nykyään Karin Titanic keikkailee solistinaan Tuula Heikkilä. Heidän tanssimusiikkinsa on saanut kehuja. Pienen porukan tanssittamisen Kari ja Tuula hoitavat vankalla ammattitaidolla kaksin. Isompaan tanssitilaisuuteen otetaan mukaan rumpali ja saksofonisti.

Tuula ja Kari vetävät myös yhteislauluja. Laulunsanat yleisölle kaksikko tuo mukanaan. Erilaisiin tilaisuuksiin taipuva joulukonsertti kuuluu niin ikään heidän ohjelmistoonsa.

Lue lisää
Titanic

Kauko Simonen


Rovaniemeläinen, Suomen ensimmäinen Seinäjoen tangomarkkinoilla v. 1985 valittu tangokuningas on edelleen Se Oikea ja Aito Tangotulkki. Alkuaikojen huikea keikkatahti on vuosikymmenten myötä laantunut. Mutta edelleen ”hänen tangokuninkaallinen korkeutensa” nähdään ja kuullaan myös eteläisen Suomen tanssilavoilla.

Lue lisää
Kauko Simonen

Pasi Kivimäki & N.Y.T.


Nokialainen Pasi Kivimäki on useina viime vuosina kilpaillut tangokuninkaan tittelistä. Kesällä 2017 matka johti Seinäjoen finaaliin asti. Kruunua ei tullut, mutta Pasi valloitti Seinäjoen yleisön ja hänet valittiin yleisön suosikiksi. Jo useiden vuosien ajan Pasin keikoilta saatu palaute on ollut kiittävää. Pasi ja pirkanmaalaisista muusikoista koostuva N.Y.T. -yhtye palvelee tanssiyleisöä positiivisella asenteella ja monipuolisella ohjelmistolla. Perinteinen tanssimusiikki täydentyy tarpeen mukaan biletyksellä.

Lue lisää
Pasi Kivimäki & N.Y.T.

Tanssiorkesteri Wähäkosket


Wähäkosket on pitkänlinjan takuuvarma tanssittaja Etelä-Pohjanmaalta. Matti Vähäkoski on yhtyeen sielu, joka on nähty vuosien varrella sekä Seinäjoen tangofinalissa että TV 2:n seniorikisan voittajana. Yhtye on saavuttanut vankan aseman yhtenä tanssilavojen suosituimmista tanssittajista.

Lue lisää
Tanssiorkesteri Wähäkosket